Dunk utvisad efter farlig tackling - Brighton räddade kryss mot Crystal Palace

Brighton kvitterade till 1-1 genom Alexis Mac Allister i den 90:e minuten mot Crystal Palace.
Tre minuter senare visades lagkaptenen Lewis Dunk ut efter en farlig tackling på Gary Cahill.

Brighton gästade Crystal Palace under söndagseftermiddagen, och det skulle bli en jämn match. Palace startade bäst i form av mål framåt. Michy Batshuayi gick ner i straffområdet och fixade straff - som Wilfried Zaha satt säkert.

Och det skulle dröja länge innan Brighton skulle hitta en kvittering. I den 90:e minuten hittade Aaron Connolly fram till Alexis Mac Allister som kunde sätta 1-1-kvitteringen med bara minuter kvar på matchen.

Men bara minuter senare, på tilläggstid, skulle Brighton åka på ett rött kort.

Efter en hörna slängde sig lagkaptenen Lewis Dunk in i en tilltrasslad situation med dobbarna först. Dobbarna träffade Gary Cahill direkt på smalbenet och Palace-spelarna rasade. Tacklingen straffades med ett rött kort.

- Solklart rött kort, säger Viasats Claes Andersson.

Matchen mellan Crystal Palace och Brighton slutade 1-1.