POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Dzeko får nummer tio: Inte här för pengarna

Edin Dzeko är presenterad av Manchester City, och han är inte där för pengarna säger han.

Efter en lång tids spekulation och mängder av rykten så är Edin Dzeko till slut Manchester Citys spelare. Klubben sägs betala knappt 300 miljoner kronor för Bosniern med det fantastiska målsnittet från Bundesliga (66 mål på 111 matcher).

Dzeko som kommer att spela I tröja nummer tio har skrivit på för fyra och ett halvt år och avfärdar de uppgifter som säger att han hellre spelat någon annanstans och valde City för pengarna.
- Alla snackar om att City har massor av pengar men det handlar inte om det. Det handlar om ambition och jag har pratar med coach Mancini och han har sagt till mig att “det här är den bästa klubben för dig”, sade Dzeko.

Dzeko som vann Bundesliga med Wolfsburg 2009 siktar nu på att göra om samma sak med sin nya klubb.
- City spelar för förstaplatsen och det är den jag vill åt. Jag är väldigt förväntansfull inför att få spela med spelare som Tevez och Touré som jag tidigare bara sett på TV, och med spelare som Boateng och Kompany som jag spelat mot tidigare.

Jerome Boateng som mött Dzeko under sin tid I Hamburg var nöjd över att ha fått Dzeko som lagkamrat.
- Dzeko har allt. Han kan skjuta med båda fötterna och han kan nicka också. Han är en väldigt stark anfallare, sade tysken.

Publicerad 2011-01-08 kl 11:05
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå