Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ENGLAND

Eduardo: "Jag har inte fått någon ursäkt för tacklingen"

Martin Taylor tacklade sönder benet på Arsenals Eduardo. Nu, ett år efter händelsen, är kroaten tillbaka. Men han har fortfarande inte fått någon ursäkt från Birminghamspelaren.

Ni har sett de otäcka bilderna; Taylors tackling och det svåra benbrottet på Eduardo. Men någon direkt ursäkt har inte Arsenalanfallaren fått ännu.
- Några vänner till mig berättade att han hade sagt att han hade pratat med mig - men det har han inte gjort. Jag har aldrig träffat honom, säger Eduardo till The Sun.
- Och några i Arsenal fick ett mejl från honom när jag spelade med reservlaget för ett tag sedan, och där stod det att han var glad att jag spelade igen. Men han har aldrig skickat någonting direkt till mig.

Martin Taylor har dock tidigare sagt att han mått dåligt av händelsen och hävdar att han visst träffade Eduardo efter händelsen.
- Jag åkte tillbaka (till sjukhuset) på söndagmorgonen när han återhämtade sig från operationen. Jag träffade honom ansikte mot ansikte men han var uppenbart påverkad av mycket medicin, sade Taylor till Daily Mail.

Publicerad 2009-02-18 kl 17:38