Efter bakslaget mot Cardiff - City tog planenlig seger

Det satt hårt åt, men Manchester City vann planenligt hemma mot Hull med 2-0.

- City kommer undan med blotta förskräckelsen, säger Magnus Pehrsson till Viasat.

Alvaro negredo inledde målskyttet

Manchester United var stora favoriter hemma mot Hull. Men bortalaget gjorde en heroisk först halvlek och gjorde det trångt och svårt för City.

På väg mot en ny rejäl missräkning frälste så nyförvärvet Alvaro Negredo hemmalaget med sitt 1-0-mål, knappt 25 minuter kvar att spela

Spanjoren nådde högst på ett fint inlägg från Pablo Zabaleta på högerkanten och kunde nicka in bollen i mål bakom McGregor i Hulls mål.

I den nittionde minuten kom så också spiken i kistan när ivorianen Yaya Touré, mycket läckert, knorrade in 2-0 på frispark - ribba in - otagbart från McGregor.

- Den går inte att snacka bort - den är riktigt fin, sa Viasats Ola Andersson.

En viktig seger för City, särskilt med tanke på chockförlusten mot Cardiff senast. Men den var långt ifrån självklar för hemmalaget som nu står på 6 poäng efter tre omgångar.

- City kommer undan med blotta förskräckelsen, summerade Magnus Pehrsson.

Publicerad 2013-08-31 kl 15:44