Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Efter bråket - nu petas Bendtner: "Mycket överraskande"

Sågningarna i medierna fick Arsene Wengers bägare att rinna över. Nu petar han Nicklas Bendtner från Tottenhamderbyt.

Den danske anfallaren finns inte med i truppen när Londonrivalerna drabbar samman i Premier League på lördagseftermiddagen. Men orsaken uppges inte vara den skada som gäckat honom de senaste månaderna. Snarare uppfattas sidsteppningen som en repressalie för de bitska kommentarer Bendtner fällt i pressen den senaste veckan.

- Jag visste om att det skulle ta några matcher att komma in i rytmen och det kan jag självklart acceptera. Men nu spiller jag min tid på bänken, sade Bendtner till danska Sporten.dk angående sin situation i Arsenal.

Enligt samma sajt har Arsene Wenger nu beslutat att låta 22-åringen stå utanför laget mot Spurs, till förmån för Marouane Chamakh. I stället ska Bendtner ha garanterats speltid mot Braga i Champions League på tisdagen.

Forwardens pappa Thomas Bendtner bekräftar att hans son inte lider av någon skadekänning utan tvärtom är hundra procent frisk. Att han inte tas ut till Tottenhammötet uppfattas som en bestraffning.

- Ja, det ser väl så ut, eller hur? Det är inget fel på Nicklas, han känner sig redo. För mig är det väldigt överraskande att höra att han inte får chansen, säger Thomas Bendtner till Daily Mail.

Nicklas Bendtner har på sistone satts i samband med en kommande flytt och flera lag i Bundesliga pekas ut som tänkbara köpare.

Publicerad 2010-11-20 kl 09:47
Annons
Annons
Annons