Efter fiaskot mot Röda Stjärnan - Liverpool studsade tillbaka mot Fulham

Liverpool föll oväntat mot Röda Sjärnan i Champions League.
Mot Fulham såg Jürgen Klopp till att hans lag inte gick på en ny mina.

Liverpool har svarat för en fin säsong hittills och inför mötet med Fulham var laget obesegrat i Premier League. Däremot gick Liverpool på en rejäl missräkning i veckan då man förlorade mot Röda Stjärnan på bortaplan. Ett sådant fiasko såg Jürgen Klopp till att hans mannar inte skulle upprepa i ligan.

Liverpool ställde upp med i princip starkast möjliga manskap mot Fulham och man tog tag i taktpinnen direkt. Det gav till slut också utdelning, då man i slutet av den första halvleken tog ledningen efter en märklig situation. Aleksandar Mitrovic gjorde först mål, men blev sedan avblåst för offisde. I stället satte Alisson igång spelet illa kvickt genom att passa till Trent Alexander-Arnold. Högerbacken i sin tur skickade en stenhård långpassning som Mohamed Salah tajmade perfekt. Egyptiern avancerade, höll sig kylig och satte dit 1-0.

I den andra halvleken utökade sedan Liverpool sin ledning till 2-0 genom Xherdan Shaqiri. Schweizarens mål blev matchens sista och Liverpool tog tre poäng.

I och med segern är Liverpool fortsatt obesegrat i ligan och klubben har spelat ihop 30 poäng på tolv omgångar.

Liverpool: Alisson - Alexander-Arnold, Gomez, van Dijk,  Robertson - Fabinho, Wijnaldum, Shaqiri - Salah, Firimino, Mané

Fulham: Rico - Christie, Mawson, Odoi, Chambers, Le Marchand - Schürrle, Cairney, Anguissa, Sessengnon - Mitrovic