Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Efter Hazards spark - nu uttalar sig världens rikaste bollkalle

Charlie Morgan kallas "världens rikaste bollkalle."

Nu uttalar han sig efter Eden Hazards spark.

"Jag ska inte anmäla honom", skriver Morgan på Twitter.

Charlie Morgan la sig på bollen för att få tiden att gå när Chelsea jagade ett mål mot Swansea. Det fick Eden Hazard att se rött och måtta en spark mot 17-åringen för att få loss bollen. Nu uttalar sig Morgan för första gången till sina 99,935 följare på Twitter.

"Helt galna 24 timmar. Har pratat med Hazard och jag kommer inte att anmäla honom. Hör av mig", skriver Morgan som i engelsk press kallas för "världens rikaste bollkalle." Det beror på att 17-åringen är arvinge till 370 miljoner kronor, samt att han ofta dricker dyr champagne kör dyra bilar och åker på exotiska semestrar. Charlie är son till Martin Morgan som sitter i Swanseas styrelse och äger elva Morgan-hotell.

- Han måste vara den rikaste bollkallen inom fotboll. Han är galen när det gäller Swansea. Det han gjorde var dumt speciellt med tanke på att han skröt med att han fick tiden att gå. Men jag tror att han har varit bortskämd eftersom hans pappa har så mycket pengar, säger Charlies vän Ben Watkins, 18, till Mirror.

Polisen har fått in tre anmälningar från folk som var på läktaren under matchen. Charlie Morgan har förhörts tillsammans med pappan men han kommer alltså inte att anmäla Hazard. 17-åringen gick från 600 till knappt 100 000 följare på Twitter.

Publicerad 2013-01-25 kl 11:06
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons