Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Efter målsuccén: Nu ska Lagerbäck få honom att välja Nigeria före England

Med två mål igår såg Onuoha till att Manchester City kopplade greppet om Champions League-platsen. I övermorgon möter Lagerbäck honom för att övertala honom att spela VM för Nigeria.

Lagerbäck kommer resa till England den 14:e april för att bland annat träffa Manchester City-backen Nedum Onuoha och prata om hans landslagsframtid.

– Lagerbäck kommer att vara i England den 14:e april för att träffa spelare, och jag är säker på att han kommer träffa Onuoha, precis som de andra, säger Nigerias presstalesman Idah Peterside till nigerianska dagstidningen the Daily Champion.

Onuoha sköt och nickade igår Manchester City närmare Champions League med två mål mot Birmingham. Han är uppvuxen i Manchester och har gjort U-21-matcher för England. Spelaren är dock född i Nigeria och har inte gjort några seniorlandskamper – och kan därför välja att spela för Lagerbäcks landslag.

– Vi försökte nå honom för ett tag sedan, men vad han sa så var att han behövde tid för att ordna upp några saker med sin familj, säger Peterside.

Onuoha ska enligt Peterside ha sagt att han är redo att välja Nigeria.

– Det är goda nyheter för oss att han kontaktat oss och vill spela för Nigeria. Men att säga att man vill spela för Nigeria garanterar honom inte nödvändigtvis en plats i laget. Coachen har gjort det klart för alla att de måste visa att de är hängivna och redo att ge allt för deras land,

Publicerad 2010-04-12 kl 13:06
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons