Efter självmålen och straffmissen – Walters fick bli Stokes hjälte

Mardrömsmatch i helgen.

På tisdagskvällen lekte fotbollslivet igen för Jonathan Walters när han sköt Stoke vidare i FA-cupen.

Jonathan Walters

Efter katastrofinsatsen i helgen där Jonathan Walters gjorde två självmål och missade en straff i Stokes 0-4 förlust mot Chelsea så var Stokemittfältaren tillbaka på planen när man mötte Crystal Palace i FA-cupens omspel.

Och om helgens insats gick i nedstämt moll så gick tisdagens insats i allra högsta grad i dur. Efter att Championshiplaget Crystal Palace kvitterat på straff några minuter innan full tid så skred Walters till verket i förlängningen. Med två mål inom loppet av fem minuter gav han Stoke en tvåmålsledning och gösterna var knäckta. Cameron Jerome kunde sedan slå sista spiken i cupkistan med sitt 4-1-mål.

Publicerad 2013-01-16 kl 00:45