Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Efter succén - Arsenal värvar Leicesters scout

Foto: SCANPIX

Mahrez, ett av Leicesters finaste resultat av scoutingen.

Riyad Mahrez har gjort dundersuccé i Leicester, som nu toppar Premier League med fem poängs marginal. Nästa gång vill Arsenal inte se guldkornen försvinna till rivaler och klubben har nu värvat Leicesters scout.

Ben Wrigglesworth har varit chef för Leicesters tekniska scoutverksamhet senaste tre och ett halvt åren. Under den tiden har klubben gjort en otrolig resa, inte minst tack vare att scouterna hittat riktiga guldkorn som de rikare klubbarna i ligan missat. 

Ett av de bästa exemplen på Wriggleswoths scouting är Riyad Mahrez. Leicester värvade honom från Le Havre, där han bara gjort sex mål på 60 matcher. 
Den här säsongen leder Mahrez Premier Leagues poängliga med 14 mål och tio assist och nästa gång Wrigglesworth hittar ett guldkorn vill Arsenal inte se spelaren hamna hos konkurrenten. Scouten är nu klar för Londonklubben.

- Det var ett väldigt svårt beslut att lämna Leicester men jag var tvungen att ta möjligheten eftersom de inte kommer så ofta, kommenterade han vi twitter.

Det spekuleras nu i huruvida Arsenal även kommer att försöka värva chefen för all scoutverksamhet i Leicester, Steve Walsh

Publicerad 2016-02-08 kl 10:31
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons