POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ENGLAND

Efter succén på försäsongen - nu siktar Peterson på Premier League

Kristoffer Peterson har slagit sig in i Liverpools A-trupp men han nöjer sig inte med det. Nu siktar han på Premier League.

- Det måste vara målet, sikta så högt du kan och försök att nå dit, säger Peterson till The Redmen TV. 

Kristoffer Peterson har slagit igenom med dunder och brak i Liverpool under försäsongen. Efter fina insatser på försommaren inkluderades den talangfulla svensken i Brendan Rodgers trupp som åkte till USA för turné och där han framgångarna bara fortsatt. 

Peterson fick spela 30 minuter i den tuffa träningsmatchen mot AS Roma i veckan och njuter av varje sekund. 

- Det har varit fantastisk, jag njuter och kan knappt tro det. Nu ska jag bara behålla fokus och fortsätta att prestera, säger Peterson i en intervju med The Redmen TV. 

- Man måste ha allt för att spela i Liverpool och förstå vad du måste göra för att lyckas. Du måste lägga ner tiden och det har jag insett. Nu tänker jag inte sluta.

Peterson lämnade tryggheten i Sverige som 16-åring och har växt enormt som människa och spelare sedan han anlände till England. 

- Jag är en annan person och en annan spelare och det är det som Liverpool ger dig. Jag vill ta med mig allt som tränaren har sagt under åren och jag uppskattar verkligen allt jag fått här i Liverpool.

Peterson gjorde mål både mot Bröndby och mot Preston och han erkänner att målet mot Preston var extra speciellt. 

- Det finns ingen härligare känsla än att göra mål. Speciellt när Liverpool-fansen stod på den sidan. Det går inte att beskriva.

I takt med att VM-stjärnorna börjar komma tillbaka till Liverpools trupp blir också konkurrensen tuffare. Brendan Rodgers är känd för att ge talanger som visar framfötterna chansen och Peterson tänker inte nöja sig med att ha fått känna på den riktiga hetluften. Nu är det Premier League som gäller. 

- Det måste vara målet, sikta så högt du kan och försök att nå dit. Det ger dig motivation och Brendan inspirerar dig att gå för det. Det finns ingen anledning att sluta. Om chansen kommer så förbereder jag mig för att ta chansen.

Publicerad 2014-07-24 kl 23:38
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå