POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ENGLAND
28v

Efter vilda firandet – Klopp lovar: ”Kommer inte springa ut på planen igen”

Foto: Bildbyrån.

Jürgen Klopp firade Divock Origis sena mål mot Everton med Alisson på planen.
Nu lovar Liverpooltränaren att det inte kommer ske igen.
- I stunden var det väldigt speciellt, säger tysken enligt Liverpool Echo.

Jürgen Klopp firade Divock Origis avgörande övertidsmål i Merseysidederbyt genom att springa in på planen och kramas med Alisson. Det resulterade i böter på över 90 000 kronor från av det engelska fotbollförbundet och en varning om liknande beteende upprepas.

- Om jag ska vara ärlig så är det är helt okej. Jag kunde inte undvika böterna, uppenbarligen. Om alla skulle göra det varje vecka… det är vad regler är till för, om du bryter dem blir du bötfälld, säger Liverpooltränaren på presskonferensen inför matchen mot Burnley enligt Liverpool Echo.

I efterhand menade Klopp att han bad om ursäkt till Evertontränaren Marco Silva, men han säger att Liverpooltränaren inte bett honom om ursäkt personligen. Tysken säger nu att han inte kommer att springa ut på planen igen.

- Det är vad som hände, jag har inga problem med det, det är fullt normalt. Senaste gången jag gjorde det var runt 14 år sedan, så om 14 år är jag förmodligen inte så snabb längre.

- Jag ville inte göra det. Det är därför jag kan säga att det inte kommer hända igen. Jag trodde inte ens det var möjligt för mig igen. Det var väldigt länge sedan det hände senast. Men i den stunden var det väldigt speciellt och det hände. Det är allt.

Klopp menar att han inte hade några problem med att betala böterna och medgav att det var ett misstag. Han menade också att han brukar lära sig av sina misstag och att det troligtvis inte kommer hända snart igen.

- Det är inte ett jättestort misstag. Om det inte hade funnits en regler mot det hade förmodligen alla tränare sprungit ut på planen och firat och några skulle säga att det är trevligt och hela bänken skulle springa runt på planen. Det hade varit konstigt.

Liverpooltränaren hävdade att ingen tyckte att det var ett stort snedsteg och avslutade ämnet med en enkel uppmaning.

- Det är böter, jag betalar dem, låt oss gå vidare.

Publicerad 2018-12-05 kl 10:00
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå