POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ENGLAND

Ekstrand lämnar Udinese för England - klar för Zolas Watford

Mathias Ranégie är klar för Udinese.

Då lämnar Joel Ekstrand klubben - mittbacken är klar för Watford.

- Det känns riktigt bra, säger han till fotbollskanalen.se.

Tidigare i veckan avslöjade fotbollskanalen.se att Joel Ekstrand var på väg till Groningen - men att övergången sprack på grund av att den hollänska klubben inte hade råd. Nu står det i stället klart att svensken lånas ut till Watford under resten av säsongen.

- Det var nära att det blev Groningen, men jag är nöjd med att det blev Watford. Jag kommer att få spela där och jag behöver tuffa matcher, säger han till fotbollskanalen.se.

Udinese och Watford har samma ägare - Giampaolo Pozzo. Den engelska klubben satsar stenhårt för att gå upp till Premier League och laget tränas av Gianfranco Zola.

- Det är en enkel lösning eftersom Pozzo äger klubben. Det blir kul att få Zola som tränare, han väldigt omtyckt i Italien och han hade en fin karriär som spelare.

Det är inte så att du lämnar bara för att en MFF:are är klar för Udinese?

- (Haha) Jo, det kan du skriva. Det är bara därför som jag drar. Nej, det är faktiskt lite tråkigt på det sättet. Jag har träffat Mathias i dag, vi tränade tillsammans. Jag har varit i Udinese i nästan två år utan någon anknytning till Sverige, så kommer Mathias som jag känner en del och då lämnar jag.

Publicerad 2012-08-31 kl 19:31
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå