Elanga målskytt för United - hyllas nu stort: "Det stora positiva"

Manchester United föll med 4-2 i sin träningsmatch mot Queens Park Rangers.
Men positivt ur svenskperspektiv var att Anthony Elanga fanns med i målprotokollet.
"Det stora positiva med Uniteds andra halvlek", skriver lokaltidningen Manchester Evening News om svenskens insats.

Premier League-säsongen börjar närma sig och träningsmatcherna är i full gång. Men för Manchester United gick det inte som planerat under lördagen när man mötte Championship-laget Queens Park Rangers.

Fjolårstvåan föll med hela 4-2 - men positivt ur svenskperspektiv var att den svenske U21-landslagsmannen Anthony Elanga fanns med i målprotokollet.

Vid ställningen 4-1 snyggade svensken till siffrorna lite för United när han gjorde 4-2-målet med en kvart kvar att spela. Elanga inledde först matchen på bänken, men blev inbytt i halvtid och fick sedan 45 minuters spel i benen.

Efter matchen hyllades svensken av lokaltidningen Manchester Evening News. Tidningen gav honom betyg sju av tio med motiveringen:

"Det stora positiva med Uniteds andra halvlek. Lurade offsidefällan men fin en löpning och fick sedan med sig ett mål", skriver tidningen.

Tidningens Manchester United-skribent, Samuel Lockhurst, hyllar även han Elanga.

"Anthony Elanga är en imponerande motståndskraftig spelare. Som mot Wolves brände han bra chanser, men fortsatte och fick till slut ett mål", skriver Lockhurst på sitt Twitter-konto.

Härnäst möter Manchester United Pontus Janssons Brentford i en träningsmatch hemma på Old Trafford den 28 juli.

Publicerad 2021-07-24 kl 18:28