3-0 76' Davies, straff
3-1 79' Hutton
3-2 86' Pavlyuchenko
4-2 90' Petrov

Johan Elmander serverade två målgivande passningar när Bolton hemmaslog Tottenham med 4-2 i Premier League.

Redan i första minuten missade Taylor ett gyllene läge för Bolton. Mittfältaren fick en passning av Elmander in i mitten och var helt ren när han störtade fram strax utanför straffområdet. Skottet gick dessvärre över.

När 1-0 kom fick däremot Elmander utdelning på sina passningar. Hans boll fram till Kevin Davies innebar 1-0 efter en halvtimme.

I början av den andra halvleken fortsatte Boltons urladdning när Elmander på nytt agerade framspelare. Den här gången var det högerbacken Steinsson som fick en passning från svensken och stänkte dit 2-0.

En stund senare revs Lee Chung-Yong ner av Kaboul och Davies satte den efterföljande straffen. Bara minuter senare reducerade Spurs snyggt genom högerbacken Hutton som drev in i plan och avlossade en snygg vänster rakt upp i krysset.

Efter Roman Pavlyutjenkos sköna volleyskott till 3-2 hade Spurs kontakt för några minuter. Men tack vare fint samspel mellan Kevin Davies och Petrov fick Bolton in ett sista mål efter fyra minuters övertid.