Elmander utbytt förlorare - Larsson inbytt vinnare

Det var andra mötet på fyra dagar mellan Portsmouth och Birmingham. Då tog Sebastian Larssons Birmingham revansch för helgens FA-cup-förlust.

I den 16:e minuten spelade Cristian Benitez fram Cameron Jerome i straffområdet som gjorde 1—0 från nära håll. I slutet av halvleken var det dags för duon igen. Återigen var det Benitez som agerade framspelare, nu med en läcker klack, då Jerome gjorde sitt andra mål i matchen och ordnade 2—0.

I slutet reducerade Nwankwo Kanu till 1—2.

Sebastian Larsson inledde på bänken men byttes in i den 76:e minuten.

Tisdagens andra match i Premier league, mellan Sunderland och Bolton, var ett formsvagt sådant.

Hemmalaget hade spelat 14 raka matcher utan att lyckas vinna. Bolton hade bara tagit en poäng av 15 möjliga på bortaplan.

Med hjälp Frazier Campbells mål i den första minuten och Darren Bents hattrick, vann Sunderland komfortabelt med 4—0.