Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Elms Fulhamflytt hotad: "Det blir en rysare"

David Elms flytt till Fulham är hotad. Tiden rinner ut 18.00 svensk tid och ännu är spelaren inte helt läkarundersökt och parterna är inte överens om kontraktet.
- Det kommer att vara brottning i två timmar, säger agenten Patrick Mörk till fotbollskanalen.se

Fulham vill värva David Elm, Kalmar kan tänka sig att sälja spelaren och själv vill David Elm spela i Fulham. Ändå kan övergången spricka.

Det engelska transferfönstret stänger vid 17.00 lokal tid (18.00 svensk tid) och när klockan i England var 14.30 återstod en hel del. Bland annat läkarundersökningen.
- Normalt sett tar Fulhams läkarundersökningar tre dagar och nu måste vi hinna göra det på två dagar. Så han åker runt mellan scanningar, tester och hjärtundersökningar nu, berättar agenten Patrick Mörk och tillägger:

- Dessutom förhandlar vi fortfarande om kontraktet. Det blir en rysare, det här.

Allt måste vara klart så att kopior på alla avtal kan faxas till FA innan 17.00. Om det kommer senare blir det ingen övergång och Mörk berättar att det är lite oroligt.
- Det är en hög stressnivå på alla inblandade. Folk springer överallt här. De måste ju få klart med Kalmar också. Och sedan är det en viss hjärtundersökning som inte hinns med så nu söker de Kalmars läkare så att de kan faxa över när de gjorde de senast.

- Jag hoppas att han blir Fulhamspelare om två och en halv timme, men det kommer att var brottning i två timmar till i alla fall.

Publicerad 2009-09-01 kl 15:48
Annons
Annons
Annons