Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ENGLAND
36v

Engelsk tidning: Zlatan kan göra comeback redan i november

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se Zlatan prata om sitt knä för några dagar sedan i spelaren ovan.

José Mourinho har pratat om januari.
Nu skriver the Independent att Zlatan Ibrahimovic är på väg mot en oväntat snabb comeback, i november.

I april ådrog sig Zlatan Ibrahimovic en allvarlig knäskada i en Europa League-match mot Anderlecht. Exakt vad det är för skada som svensken drabbats av är inte bekräftat, men efter att anfallaren skrivit på ett nytt kontrakt med Manchester United för några veckor sedan förklarade Premier League-jättens manager José Mourinho att han inte räknar med Zlatan i spel förrän i januari.

Nu hävdar dock the Independent, som hänvisar till "källor nära spelaren", att Ibrahimovic kan göra comeback tidigare än väntat - redan i november. Tidningen skriver att 35-åringen genomfört en imponerande rehabilitering och därför kan vara tillbaka på planen snabbare än vad folk anat.

Tidigare i veckan besökte Zlatan Volvo-fabriken i Torslanda. Då intervjuades han uppe på en scen och gav en uppdatering kring sin skada.

- Knät är nästan bra. Jag vill att alla ska ha tålamod. När jag kommer tillbaka kommer världen märka det, sa Zlatan då.

United-managern José Mourinho har manat till lugn när det gäller den svenske stjärnan. Zlatan är registrerad i lagets Champions League-trupp för höstens gruppspel, men det har portugisen tonat ner.

Han kommer inte att vara redo för gruppspelsfasen i Champions League. Jag tror inte att det finns någon chans för det, sa Mourinho nyligen och fortatte genom att berätta att han ser på Zlatan som "en extra man för United under den andra halvan av säsongen".

- När jag säger andra halvan av säsongen, normalt syftar vi på januari, efter jul, när transferfönstret öppnar igen. Men jag har ingen aning alls och jag tror att det rätta är att inte tänka på det alls och låta honom göra sitt jobb steg för steg och komma tillbaka när han verkligen är redo, sa Mourinho.


Exklusiv tävling: Vinn en Superfotbolls-weekend i London för dig och en vän

Publicerad 2017-09-14 kl 08:48

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER