POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ENGLAND

Engelska uppgifter: "Chelseaspelarna vill ha Mourinho OCH Hiddink"

Enligt uppgifter i brittiska medier vill Chelseas spelare ha tillbaka José Mourinho som tränare. De ska även vilja ha Guus Hiddink som sportchef.

Carlo Ancelotti misslyckades med att ta Chelsea längre än till kvartsfinal i Champions League, och någon ligaseger lär det inte heller bli för italienaren. De flesta brittiska medierna är överens om att Ancelotti ryker efter säsongen - spekulationerna nu handlar om vem som kommer att ta över.

Enligt The Mirror, som säger sig ha en "omklädningsrumskälla" i Chelsea, vill de mest tongivande spelarna i Londonlaget ha tillbaka José Mourinho, som för tillfället tränar Real Madrid.

Spelarna ska också vilja att Guus Hiddink, som också tränat klubben tidigare, ska komma tillbaka och bli ny sportchef. Holländaren skulle i så fall fungera som en buffert mellan José Mourinho och ägaren Roman Abramovitj, som båda har starka viljor och tros lätt kunna hamna i konflikter.

The Mirror påstår också att Mourinho nyligen ätit middag med några av Abramovitjs rådgivare under ett besök i London förra månaden - vilket tros öka chansen att de både ska kunna arbeta tillsammans igen.

Publicerad 2011-04-14 kl 15:37
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå