Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Engelska uppgifter: Moyes tar över - presenteras inom 24 timmar

Foto: Jon Super, AP/Scanpix

David Moyes

Efter Alex Fergusons avgång dök David Moyes namn upp tidigt i spekulationerna. Och nu skriver engelska The Times att Moyes presenteras inom ett dygn.

Idag på morgonen bekräftades uppgifterna om Alex Fergusons avgång. Och får man The Times är efterträdaren redan utsedd; Evertons David Moyes.

Sky Sports gick tidigt ut med att en ersättare skulle presenteras av klubben inom 48 timmar och David Moyes var direkt en av de som nämndes i spekulationerna. Nu kommer fler uppgifter som styrker teorin kring Moyes. Det är den ansedda engelska tidningen The Times som skriver att det blir Evertontränaren som tar över efter Alex Ferguson. Tidningen skriver att den 50-årige skotten som varit i Everton sedan 2002 presenteras inom 24 timmar.

Artikeln är skriven av Northern Football Correspondent som har fotbollen i Manchester som bevakningsområde och man hävdar alltså att Moyes, som sitter på utgående kontrakt blir den som ska fylla skorna efter Ferguson.

David Moyes kom till klubben 2002 och har gjort väldigt bra resultat med Everton och lyckats etablera laget på den övre halvan av Premier League. 2009 tog han dessutom Everton till en andraplats i FA-cupen.

Förutom Moyes har Dortmunds tränare Jürgen Klopp och José Mourinho nämnts i diskussionen.

Publicerad 2013-05-08 kl 14:54
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons