Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND
10å

Engelskt intresse för ”riktige” Ronaldo

Att Cristiano Ronaldo kan vara på väg att gå till Real vet de flesta. Men vart den brasilianske, något äldre, Ronaldo ska spela är mer osäkert. Nu har det dykt upp rapporter om att det kan bli Premier League för den förre målkungen.

Sommaren har i mångt och mycket handlat om Cristiano Ronaldo och hans eventuella flytt till Real Madrid. Men innan han blev en av världens mest omtalade spelare fanns det en annan Ronaldo, den brasilianska. Efter att ha lösts från sitt kontrakt med Milan har 31-åringens framtid varit oviss. Han har kopplats ihop med sin första klubb i Europa, PSV Eindhoven, men ingenting har ännu gjorts klart.

Nu har det emellertid dykt upp nya uppgifter i brasiliansk press. Enligt O Dia är det en engelsk klubb som visat intresse för anfallaren, efter att rapporter om att hans knä läker enligt planerna. Det avslöjas inte vilken klubb det är som i så fall skulle vara aktuell, och det framgår inte vilken källan till uppgifterna är.

Om det skulle stämma innebär det en ny chans i en ny liga för Ronaldo som tidigare spelat i den brasilianska, holländska, spanska och italienska ligan. Det har under sommaren också ryktats om en comeback i brasilianska ligan, och en flytt till Japan för Ronaldo.

Ett ytterligare, inte otänkbart, alternativ är att karriären kan vara över efter den senaste knäskadan.

Publicerad 2008-08-03 kl 12:13
Annons
Annons
Annons