Enkel seger för City - fortsätter pressa Liverpool

Manchester City tog en enkel seger mot West Bromwich efter en blixtsnabb inledning och ett försprång som aldrig tappades.

Manchester City jagar serieledande Liverpool och fick en fantastisk inledning på hemmamötet med West Bromwich. Bara tre minuter in på matchen hade Pablo Zabaleta gett de ljusblåa ledningen och innan tio minuter var spelade stod det 2-0 efter mål från Segio Agüero.

Den målrika måndagskvällen fortsatte på inslagen väg när West Bromwich reducerade. Fortfarande hade då bara en kvart spelats. Matej Vydra assisterade Graham Dorran till 2-1-målet.

Nära 2-2 var det aldrig. Istället fortsatte City sin offensivlusta och med tio minuter kvar på halvleken gav det utdelning. Martin Demichelis lämnades omarkerad och kunde pricka in 3-1.

Jonas Olsson spelade hela matchen för West Bromwich.

Här ovan ser du sporten med höjdpunkter från matchen.

Publicerad 2014-04-21 kl 21:58