Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND
10å

Everton bekräftar Moutinho-intresse

I en intervju med portugisiska A Bola bekräftar Evertondirektören Keith Wyness att klubben är intresserad av att värva Sportings mittfältare Joao Moutinho.

Everton må ha kommit femma i Premier League förra säsongen, men i årets silly season ligger de i botten. Inte en enda spelare har värvats för att förstärka Evertons relativt tunna trupp. Klubben har sagts vara intresserade av en hel del spelare, men de som flyttat har valt andra klubbar.

Nu har dock Keith Wyness gått ut och berättat att Everton är sugna på att värva Joao Moutinho som gjorde bra ifrån sig för Portugal i sommarens EM. En värvning som garanterat skulle göra många Evertonfans glada.

Moutinho kan emellertid bli dyr att lösa. Sporting sägs värdera Moutinho till €20 miljoner, drygt 185 miljoner kronor. En summa som Everton hoppas kunna, och förmodligen måste, förhandla ner då deras kassa inte är lika välfylld som många av deras konkurrenters.

Nu återstår det att se om det är någon substans i Wyness uttalande eller om det är ett försök att mätta fansens tomma transfermagar.

Publicerad 2008-07-20 kl 17:08
Annons
Annons
Annons