Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND
10å

Everton ger Fulham deadline för Johnson-köp

Efter att ha tröttnat på Fulhams försök att strukturera om betalningen för Andy Johnson, rapporteras det nu att Everton har gett Londonklubben 48 timmar på sig att komma in med ett slutbud.

I förra veckan accepterade Everton ett bud från Fulham på anfallaren Andy Johnson som var värt £10,5 miljoner till att börja med, och som skulle kunna höjas med ytterligare £2,5 miljoner beroende på hur det gick för Johnson och Fulham. Sedan dess har Fulham försökt göra om budet för att få till en affär där första utbetalningen är lägre än vad som först var tänkt; och som sedan skulle följas av större, prestationsbaserade utbetalningar

Anledningen sägs vara Fulhams oro över en knäskada Johnson ådrog sig under sin tid i Crystal Palace, men som inte påverkat honom i Everton. En större sänkning av första utbetalningen är inget Everton är speciellt sugna på då de är i stort behov av pengar för att förstärka sin trupp. Något som fortfarande inte blivit av trots att säsongen drar igång om knappt två veckor.

Publicerad 2008-08-04 kl 18:06
Annons
Annons
Annons