POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
PREMIER LEAGUE

Everton skulle välkomna Rooney: "Håller fortfarande hög nivå"

Foto: BIldbyrån.

Wayne Rooney får inte mycket speltid i Manchester United.
Nu kan han vara aktuell för en återkomst till Everton:
- Han är en av spelarna som skulle göra Everton starkare, säger Ronald Koeman enligt The Guardian.

Wayne Rooneys framtid i Manchester United har åter varit föremål för spekulation. I förra veckan gick brittiska Daily Mirror ut med att uppgifter kring att Rooney skulle lämna klubben för spel i den kinesiska ligan. Rooney svarade då med en dementi tämligen omgående.

Men faktum kvarstår: Rooney får inte mycket speltid under José Mourinho och enligt The Guardian kommer Everton i slutet av säsongen att intensifiera arbetet med att värva tillbaka Rooney till klubben han en gång slog igenom i. Managern Ronald Koeman menar att Rooney skulle kunna tillföra mycket till den befintliga truppen.

- Jag tycker att han fortfarande spelar på en väldigt hög nivå, säger han enligt The Guardian.

- Vad som händer efter säsongen? Jag vet inte, men enligt min åsikt är han en av spelarna som kan göra Everton starkare. Allt handlar om vad spelaren vill, vad Manchester United behöver göra och vi är inte involverade i det projektet. Men varje spelare som vi tror kan göra Everton starkare är välkomna.

Wayne Rooney slog igenom just i Everton och gjorde sitt första mål i Premier League redan som 16-åring för Liverpool-klubben. 2004 skrev han på för Manchester United och har tillhört klubben sedan dess. Han är nu Uniteds och det engelska landslagets bäste målskytt genom tiderna.

Publicerad 2017-03-01 kl 07:52
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå