Everton vände toppmötet på två minuter

Det tog en lång stund, men när toppmötet mellan Everton och Tottenham väl satte igång tog det fart ordentligt. På tilläggstid gjorde Everton två mål på två minuter och vann med 2-1.

Jelavic avgjorde på tillägstid

Everton och Tottenham drabbade samman i ett toppmöte i Premier League. Det såg länge ut att sluta 0-0, men med kvarten kvar tog matchen fart på allvar.

Clint Dempsey satte då 1-0 till Tottenham och hemmalaget Everton pressade febrilt för en kvittering. Den skulle också dröja, men den kom på tilläggstid. Först gjorde Steven Pienaar 1-1 i den 90 minuten och sedan fullbordade Nikica Jelavic vändningen när han tryckte in 2-1 i den 91.

I och med segern gick Everton förbi Tottenham i tabellen och ligger nu på den viktiga fjärdeplatsen.

Publicerad 2012-12-09 kl 18:09