Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Everton vill byta tröja - trots kritiken mot tillverkaren

Premier League

Everton vill byta till Castore som tröjtillverkare.
Detta trots kritiken som riktats mot företagets tröjor.
Samtal har nu inletts för att byta tröjleverantör, skriver The Telegraph.

1:37
Nästa

Avbryt
Försök igen

Foto: Bildbyrån.

Tröjtillverkaren Castore har fått utstå kritik senaste tiden. Det är främst Aston Villa som uttryckt sitt missnöje över tröjan då de tycker att tröjorna snabbt blir blöta och tunga av svett, vilket Villa menar påverkar deras prestationer på planen.

Nu verkar Everton trotsa kritiken mot tillverkaren och uppges vara inställda på att byta från nuvarande tillverkaren Hummels till Castore inför nästa säsong. Samtal mellan Everton och Castore ska redan vara inledda då avtalet med Hummels löper ut för klubben efter slutet av säsongen, skriver The Telegraph.

Bytet kommer vid en tidpunkt då Aston Villa rapporterats vara på väg att bryta sitt avtal med tröjtillverkaren i förtid.

Annons

Tidigare i september meddelade Everton att amerikanska investeringsfonden 777 Partners köpte en majoritetsandel på 94,1 procent av klubben. Samma konsortium äger också en minoritetsandel i Sevilla, som skrev på ett flerårigt avtal med tröjtillverkaren Castore i somras men Sevilla har ännu inte rapporterat några problem med sina tröjor.

Everton ligger för närvarande på en 16:e plats i Premier League.

Publicerad 2023-10-03 kl 12:19

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto