3-1 Nani 60'

3-2 Fellaini 66'

4-2 Rooney 69'

4-3 Jelavic 83'

Efter 33 minuter tog Everton ledningen. Ett högerinlägg nådde Jelavic som vid den bortre stolpen nicklobbade över De Gea. Snyggt!

Efter 41 minuter kvitterade Manchester United. Rooney nickade in Nanis inlägg.

Efter 57 minuter tog Man United ledningen. Och det var snyggt. Danny Welbeck fick bollen utanför straffområdet och smekte upp 2-1 i krysset.

Tre minuter senare väggspelade Nani med Welbeck innan han helt fri chippade bollen över målvakten. 3-1.

Strax efter gjorde Fellaini 3-2. Efter ett högerinlägg klippte han till på volley. Snyygt mål!

Men bara tre minuter senare ökade United på ledningen till 4-2. Efter ett härligt spel mellan Wellbeck och Rooney satte Rooney bollen i mål.

I den 83:e minuten gjorde Everton 4-3. Jelavic tryckte in bollen i mål. Och inte nog med det. Bara minuten senare kvitterade Pienaar efter ett bra förarbete av Fellaini.