Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Evertons match flyttas på grund av högerextremister

Polisen har beslutat att skjuta upp Evertons hemmamatch mot Stoke den 14 mars. Högerextrema Brittish National Partys demonstration krockar med Premier League-matchen.

Tusentals Everton-fans rasar mot att polisen väljer att skjuta upp Evertons hemmamath mot Stoke för att det högerextrema partiet Brittish National Party ska kunna genomföra sin demonstration.
- Vi har fått klagomål från supportrar att BNP:s supportrar sätts före Evertons supportrar. Det här är ett ärende för Merseysides polis att kommentera och inte Everton Football Club. För allmänhetens säkerhet hade vi inget val än att acceptera datumändringen, säger Ian Ross, chef för Evertons pr-sektion.

Matchen kommer att skjutas upp 24 timmar till 15:00 på söndag den 15 mars, brittisk tid. Endast ett hundratal medlemmar från BNP väntas delta i marschen.
- Det är skamligt att tusentals Everton-fans tvingas se matchen på söndag för att BNP ska få marschera i vår stad på lördag. Över 35000 fotbollfans sviks för några hundra av BNP:s medlemmar, säger Steve Farley, talesman för arbetarpartiet North West TUC.

Publicerad 2009-02-20 kl 22:09
Annons
Annons
Annons