Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Evra: City är inte kungar i stan

Manchester City har stulit en hel del av det rampljus som tidigare till fullo föll på Manchester United. Men Uniteds Patrice Evra tänker i helgen visa att hans lag är kungar i stan.
- De vill bli kungar, vi ska se till att det inte händer, säger fransmannen.

Efter sina tunga värvningar i sommar och sitt hundraprocentiga facit hittills i Premier League har City börjat konkurrera om uppmärksamheten med tidigare storebror United. Men ytterbacken Patrice Evra är helt inställd på att visa att inget har ändrat sig.

- De vill visa att de är kungar i stan men de är det inte ännu. Det är nya Manchester City. De satsar på Champions League och det blir en svår match för oss för de har inte förlorat den här säsongen, säger Evra till the Guardian.

United har tre raka mästerskap men City snodde Carlos Tevez från United tillsammans med en räcka tunga värvningar.

- De är ambitiösa, de vill komma topp fyra, de har köpt en massa spelare och de har redan slagit Arsenal med 4-2 så de kommer till den här matchen med stort självförtroende. Men vi har bra självförtroende för vi är Manchester United.

- Vi har stor respekt för City men vi är Manchester United och varje gång vi möter City måste vi visa det.

Carlos Tevez missar troligen matchen på söndag men om han mirakulöst tillfrisknar väntar ett hett mottagande skojar hans vän Evra.

- Vi har skämtat på sms. Han sa att de kommer för att vinna. Jag väntar på mottagandet han får av Uniteds fans men jag tror att Carlos kommer göra ett stort jobb för Manchester City.

Publicerad 2009-09-17 kl 12:46
Annons
Annons
Annons