2-0 Rooney 50'
2-1 Suarez 80'

Luis Suarez blev avstängd efter att ha varit rasistisk mot Patrice Evra. I dag möts dom när Suarez gör sin första match från start efter avstängningen.

Innan avspark skulle spelarna hälsa på varandra. Då vägrade Luis Suarez att skaka Patrice Evras hand. Då blev fansmannen rasande och slet tag i Suarez arm. Rio Ferdinand vägrade i sin tur ta Suarez hand.

Den första halvleken var jämn och det skapades inte så många heta målchanser. I den 45:e minuten ville Liverpool ha rött kort på Rio Ferdinand. Suarez kom fri och Ferdinand sprang på honom bakifrån, Suarez ramlade, men domaren friade.

Efter 47 minuter tog United ledningen. Rooney drog till på volley efter hörna - Reina chanslös.

Tre minuter senare ökade Rooney på ledningen. Spearing tappade boll och Rooney blev fri. Han rullade enkelt in 2-0.

Efter 80 minuter reducerade Liverpool till 1-2. Luis Suarez höll sig framme och rullade in bollen i mål.