POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ENGLAND

Ex-Blackpoolspelare: ”Man United är mardrömsmotståndaren”

Förra Blackpoolspelaren Larry Brady bytte engelsk proffsfotboll mot svenska gärdsgårdsserien. Inför dramat mot Man United berättar han för Fotbollskanalen.se om det historiska dilemmat.

- Det är en mardrömsmotståndare, men allt kan hända i fotboll. Och jag har en känsla av att det kan lyckas, säger den förre Blackpoolspelaren Larry Brady.

För exakt 30 år sedan sparkade Manchester United ut Blackpool ur Premier league. Denna lördagen kan Sir Alex försegla uppstickarens öde igen.

- Helt realistiskt ska det inte gå att vinna mot dem på Old Trafford. Men de har vunnit ligan och har matchen mot Barcelona att tänka på, säger Brady.

Hoppet lever och den förre Blackpoolspelaren tror att det kan lyckas. Om allt går rätt så kan det bli en magisk triumf.

- Jag tror att vi minst spelar oavgjort, men ska jag vara helt ärlig så går vi för att vinna matchen.

Brady har fått rapporter hemifrån och avslöjar Blackpool taktik inför ödesmatchen. Sir Alex kan förvänta sig blitzfotboll.

- Tränaren har sagt att man kommer att gå för fullt och anfalla. Även om de gör mål, så kommer Pool att köra för att göra fler, säger Brady.

Det har gått sex år sedan han lämnade den engelska proffsfotbollen för Sverige. I dag känner han sig bekväm i den svenska gärdsgårdsserien.

- Jag spelade i Blackpool fram till 2005, och minns det som en stor upplevelse. Träningsanläggningen var från 40-talet, där hade många stora spelare passerat.

Han trivs bra i Halland och division 4-laget Kvibille. Nu kan småklubben suga åt sig och njuta av den oväntade hjälpen.

- Det är riktigt kanon här, bra stämning i klubben och trevlig. För mig är det en tändning att få vara med och spela fotboll.

Andreas Jemn

Publicerad 2011-05-20 kl 16:51
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå