POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND
10å

EXTRA - Svennis på väg till Chelsea

Sven-Göran Erikson är på väg att ta över Chelsea. Uppgifter till fotbollskanalen.se gör gällande att svensken är aktuell. Han har fått jobbet säger en källa.

För ett år sen var fotbollskanalen.se först ut med att avslöja att Sven-Göran Eriksson gick till Manchester City. Nu gör nya uppgifter gällande att svensken byter till Chelsea.

Det har under våren ryktats att Chelsea har varit en av klubbarna som har varit intresserade av svensken. Men nu ska det vara nära enligt fotbollskanalen.se:s uppgifter.

- Han kommer ta över Chelsea men det kommer dröja lite innan det blir offentligt, säger en källa till fotbollskanalen.se.

Uppgifter till fotbollskanalen.se gör gällande att Svennis tackat nej till Benfica men att Mexikos förbund fortfarande vill ha honom. Efter att ha återvänt från en Asienturné med Manchester City flög Svennis till Sverige i lördags.

Källor närstående till svensken säger att det inte är bestämt vilket jobb han tar. Marknaden för tränarjobb som svensken kan tänka sig har varit ganska begränsad.

Athole Still är den som i medierna utger sig för att vara Svennis agent men uppgifter till fotbollskanalen.se gör gällande att svensken använder sig av flera agenter i sin jakt på jobb. Jobbet i Manchester City fick han med hjälp av agenten Jerome Anderson.

Chelseas ägare Roman Abramovitj ville redan 2003 locka till sig svensken från det engelska landslaget. Då ledde inviten från ryssen till att Svennis fick ett längre och mer välbetalt kontrakt med England.

Nu är det givet att Avram Grant ersätts. Frågan är om det är med Sven-Göran Eriksson.

Publicerad 2008-05-25 kl 11:32
Annons
Annons
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå