Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ENGLAND

EXTRA: Scolari har fått kicken från Chelsea - Grant eller Hiddink kan ersätta

Chelsea har fått nog - Luiz Felipe Scolari kickades på måndagen med omedelbar verkan.
"Luiz Felipe Scolari har fått sparken som tränare för Chelsea med omedelbar verkan i dag ", skriver klubben på sin hemsida.

Chelseas brasilianske tränare Luiz Felipe Scolari blev inte långvarig i klubben. Efter en lovande början när Scolari kom i somras har det gått sämre och sämre för storklubben.

Chelseas plattmatch mot Hull på lördagen blev droppen som fick bägaren att rinna över. Chelsea fick bara med sig en poäng och ligger nu på en fjärde plats i ligan.
"Olyckligt nog har resultaten och insatserna av laget verkat gå ner i en viktig tid på säsongen. För att fortsätta att utmana om titlarna som vi fortfarande kämpar om så kände vi att det enda valet var att göra en förändring nu", skriver klubben på sin hemsida.

Till vidare tar den assisterande tränaren Ray Wilkins över som huvudtränare.
"Vi har redan börjat leta efter en ny tränare och vi hoppas att någon är på plats så snart som möjligt", skriver klubben.

Enligt Sky Sports kan det bli ett nygammalt namn som tar över Chelsea. Chelsea ska ha en lista med två namn på: Avram Grant, som tränade klubben efter Mourinho, och Guus Hiddink, som gjorde succé som tränare för det ryska landslaget i EM.

Publicerad 2009-02-09 kl 19:30