Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Fabregas inte med till Portugal

När Arsene Wenger presenterade den 19-mannatrupp som ska träningsspela mot Benfica i helgen fanns varken Cesc Fabregas eller Samir Nasri med.

Både Fabregas och Nasri har uttalat en önskan om att lämna London-klubben i sommar och spekulationerna kommer nu naturligtvis tillta, även om Wenger poängterar att spelarnas frånvaro är skaderelaterade.

Cesc Fabregas har precis kommit tillbaka till träning men har ännu inte deltagit i någon match för Arsenal. Många trodde att han skulle försäsongsdebutera mot Benfica i helgen, men han finns inte ens med på planet.

- Cesc har precis kommit tillbaka från skada och är inte redo att spela än, säger Wenger till Arsenals officiella hemsida.

- Jag tror inte han kommer vara redo för starten av säsongen, för han har varit skadad så länge och har inte spelat några matcher, fortsätter han.

- Jag vill inte prata om Fabregas transfer för jag har gjort det i tre år nu under varje presskonferens, så det finns inte så mycket att tillägga. Jag älskar Fabregas och vill att han ska stanna, det är ungefär det.

Även Samir Nasri, Jack Wilshere och Theo Walcott saknas på flighten på grund av skadeproblem.

Publicerad 2011-08-05 kl 22:24
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons