Fabregas skadad när Arsenal vann

Arsenal-Burnley 3-1 (1-0)
1-0 Francesc Fabregas (34), 1-1 David Nugent (50), 2-1 Theo Walcott (60), 3-1 Andrej Arsjavin (90).
Publik: 60 043.

Arsenal gick upp på samma poäng som Chelsea, om än med en match mera spelad, tack vare 3-1 mot Burnley hemma på Emirates.

Cesc Fabregas inledde målskyttet på passning från Samir Nasri, spanjorens sjuttonde för säsongen. Tyvärr för Fabregas och Arsenal tvingades lagkaptenen byta strax efter med vad som verkade vara en lårskada.

I andra halvleken kvitterade David Nugent för Burnley men glädjen blev kortvaraig då Theo Walcott kunde ge Arsenal ledningen igen bara minuter efter Burnelys mål.

På tilläggstid gjorde sedan Andrej Arsjavin 3-1.

Publicerad 2010-03-06 kl 20:33