FAKTA: Alla resultat från lördagens Premier League

Park frälste Manchester United och Seb Larsson belv duschad mitt under matchen. Här är alla lördagens resultat från Premier League.

Det som på förhand var den säkraste hemmasegern i helgens Premier league-omgång blev en rysare in det sista. Matchuret hade tickat över 93 minuter när Park Ji-Sung tryckte in 2—1-målet. Vid båda målen var Darren Fletcher framspelare.

Segern gjorde att managern Alex Ferguson fick fira sitt 24-årsjubileum som United-tränare med tre poäng.

Lika glad var inte Owen Hargreaves, trots att han fick starta sin första match för United på drygt två år. Hans kropp verkar inte hålla för Premier league och Hargreaves fick lämna Old Trafford efter mindre än tio spelade minuter, till synes med en lårskada.

I tabellen har obesegrade United nu bara två poäng upp till Chelsea, som under söndagen ställs mot Liverpool.

Larssons bakom vändning

Två frisparkar från Sebastian Larsson gjorde att Birmingham kunde vända 0—2 till 2—2 hemma mot West Ham. I den 64:e minuten nådde en frispark från Larsson fram till Nikola Zigics panna, som nickade ned till målskytten Cameron Jerome. Knappt tio minuter senare sköt Larsson en frispark mot mål som West Ham-målvakten Robert Green släppte retur på, och den pangade Liam Ridgewell in i mål till 2—2.

Elmander framspelare

Det är som vanligt upp och ner om man håller på Tottenham. Den här veckan mer än vanligt. I onsdags vann Spurs mot det regerande mästarlaget Inter i Champions league-fotbollen. I Premier league på lördagen blev det stryk med 2—4 mot Bolton.

Johan Elmander spelade fram till två av Boltons mål. Matchvinnare var annars Kevin Davies som bokfördes för två mål.

I övrigt spelade Blackpool 2—2 hemma mot Everton och Sunderland slog Stoke med 2—0. Blackburn, utan skadade Marin Olsson, vann med 2—1 hemma mot Wigan.

Norske mittbacken Brede Hangeland skallade in Fulhams kvittering hemma mot Aston Villa på tilläggstid. Mötet slutade 1—1.

Sunderland-Stoke 2-0 (1—0)
1—0 Asamoah Gyan (9), 2—0 Asamoah Gyan (86).
Publik: 36 541.

Manchester U-Wolverhampton 2-1 (1—0)
1—0 Park Ji-Sung (45), 1—1 Sylvan Ebanks-Blake (66), 2—1 Park Ji-Sung (90).
Publik: 75 285,

Fulham-Aston Villa 1-1 (0—1)
0—1 Marc Albrighton (41), 1—1 Brede Hangeland (90).

Blackpool-Everton 2-2 (1—1)
1—0 Neal Eardley (10), 1—1 Tim Cahill (13), 2—1 David Vaughan (48), 2—2 Seamus Coleman (50).
Publik: 16 094.

Blackburn-Wigan 2-1 (0—0)
1—0 Morten Gamst Pedersen (58), 2—0 Jason Robert (67), 2—1 Charles N'Zogbia (74).
Publik: 24 413.

Birmingham-West Ham 2-2 (0—0)
0—1 Frederic Piquionne (48), 0—2 Valon Behrami (58), 1—2 Cameron Jerome (64), 2—2 Liam Ridgewell (73).

Publik: 26 474.
Sebastian Larsson spelade hela matchen för Birmingham.

Bolton-Tottenham 4-2 (1—0)
1—0 Kevin Davies (31), 2—0 Gretar Rafn Steinsson (56), 3—0 Kevin Davies (76 str), 3—1 Alan Hutton (79), 3—2 Roman Pavljutjenko (87), 4—2 Martin Petrov (90).
Publik: 20 255.
Johan Elmander blev utbytt i den 90:e minuten för Bolton.