FAKTA FA-CUP: Skrällfylld omgång i FA-cupen praktskräll

Några sensationer inträffade - men den som hade blivit den största fick nöja sig med att vara nära.

Först i sista minuten räddade Cesc Fabregas Arsenal kvar i FA-cupen. Leeds klarade 1-1 i London.

Leeds United var på väg mot en ny första rangens knall, ett år efter segern mot Manchester United på Old Trafford.

Robert Snoddgrass straffmål såg ut att räcka till seger borta mot Arsenal för Championship-klubben, men tack vare Fabregas kvittering på straff i sista minuten, räddade Premier league-klubben ett omspel på Elland Road.

- Det var en mycket svår match, vi började svagt och passade inte bollen tillräckligt ofta och snabbt, men vi klarade att lyfta spelet de sista 20 minuterna. Nu får vi åka till Leeds och ge allt. Vi vill vara kvar i alla tävlingar, sade Fabregas.

De mest uppseendeväckande resultaten i tredje omgången:

Stevenage, till vardags i den engelska fjärdedivisionen, förödmjukade Premier league-laget Newcastle och vann med 3-1.

Sunderland åkte dit hemma mot Notts County med 1-2 trots att det skiljer två divisioner och lika lilla gick det för Blackpool som förlorade borta mot Southampton med 0-2.

Den fjärde Premier league-klubben som gjort sitt är West Bromwich som föll borta mot Reading med samma siffror.

En match Jonas Olsson, tillbaka efter sin långa skadefrånvaro helst vill glömma. Han kom in i halvtid, drog på sig en varning redan efter två minuter. 13 minuter senare fick han lämna planen sedan han fått ännu en varning.

Wolverhampton har ett omspel att vänta efter 2-2 mot Doncaster och det gäller även Stoke som fick nöja sig med 1-1 mot Cardiff.

Övriga toppklubbar gick vidare. Johan Elmander gjorde ett av målen i Boltons 2-0 på York. Sebastian Larsson satt på bänken hela matchen när Birmingham slog Millwall med 4-1.

Norwich trillade dit hemma mot Leyton Orient med matchens enda mål medan Burton vände och vann hemma mot Middlesbrough med 2-1.

Söndagens stora match är Manchester United— Liverpool — med Kenny Dalglish som boss i Liverpool i stället för sparkade Roy Hodgson.