Fansen vansinniga efter Palace genomklappning i bottenmötet

Crystal Palace föll ihop i måstematchen.
Efter 0-4 hemma mot Sunderland var många supportrar vansinniga.

Crystal Palace och den nytillträdde tränaren Sam Allardyce kämpar för ett nytt kontrakt i Premier League. På lördagen var det dags för en riktig ”sexpoängsmatch” då man ställdes mot bottenkollegan Sunderland på hemmaplan.

Det slutade med ett riktigt magplask för Palace och när slutsignalen ljöd var hemmasupportrarna på Selhurst Park minst sagt irriterade.

Lamine Kone gav gästerna ledningen redan efter tio minuters spel och inom loppet av ett par minuter tryckte sedan gästerna ytterligare tre mål innan Andrew Marriner blåste av för den första halvleken. 0-2 kom genom Ibrahim Didier Ndong, 0-3 genom Jermain Defoe – och samme Defoe satte sedan slutresultatet med sitt andra mål för kvällen.

Hemmapubliken buade ut sitt lag redan i halvtidsvilan och efter slutsignalen var det irriterat på läktarplats.

Segern för Sunderland innebär att de båda lagen nu står på 19 poäng vardera. Sunderland är fortsatt sist i tabellen.