POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
PREMIER LEAGUE
51v

FA:s besked: Pochettino utreds för olämpligt uppförande

Foto: Bildbyrån.

Mauricio Pochettino konfronterade Mike Dean efter helgens förlust.
Nu utreds Tottenham-tränaren av FA för olämpligt uppförande. 

Tottenham föll i helgen med 2-1 mot Burnley och tappade mark i toppen av tabellen i Premier League. Londonklubbens tränare Mauricio Pochettino hamnade efteråt i fokus, då han under matchen argumenterade med fjärdedomaren, men framför allt efteråt konfronterade Mike Dean som var huvuddomare i matchen.

Dean fick tidigare i dag ett straff för det, då han blev borttagen som fjärdedomare till Tottenhams ligamöte med Chelsea på onsdag, men nu kan även Pochettino få ett straff. 

FA (det engelska fotbollsförbundet) meddelar att det har inlett en utredning mot Pochettino för olämpligt uppträdande och/eller språkbruk. 

"Det påstås att Tottenhams tränares språk och/eller uppförande i slutet av matchen - både på planen och i området runt spelartunneln - uppgick till olämpligt uppförande", meddelar FA. 

Pochettino bad efter matchen om ursäkt och medgav att han gick över gränsen, samtidigt som han var tydlig med att han kommer att acceptera en möjlig påföljd. 

- Jag kommer att acceptera det som kan hända från FA, men jag hoppas att de inte går vidare, sa han enligt BBC då. 

Pochettino har fram till torsdag kväll på sig att lämna ett svar till utredningen, vilket innebär att han lär få coacha Tottenham i mötet med Chelsea på onsdag. Däremot kan han, vid ett straff, tänkas missa Tottenhams möte med Arsenal till helgen. 

Publicerad 2019-02-25 kl 18:18
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå