POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ENGLAND

Fellaini fick utskällning efter flyttsnacket

Foto: Scanpix

Marouane Fellaini, Everton.

Marouane Fellaini har fått en utskällning av Evertons manager David Moyes efter att ha pratat om att han kunde tänka sig att lämna Everton.

På en presskonferens inför landslagsuppehållet pratade Marouane Fellaini om hur han kände att den pågående säsongen kanske var hans sista i Everton och att han kunde tänka sig att lämna i januari eller i sommar. Tilltaget uppskattades inte hos klubben och Fellaini fick gå ut med ett pressmeddelande där han underströk att han absolut trivdes i klubben.

Nu är belgaren tillbaka i sitt klubblag efter VM-kvalmatcherna och han har fått sina fiskar varma av managern David Moyes som inte var road av vad Fellaini sagt.

-Vi har tagit ett snack och eventuella repressalier stannar mellan honom och mig, sade Moyes enligt Liverpool Echo.

- Jag tror att ibland när spelarna försvinner iväg på landslagsuppdrag byggs deras egon upp av internationella journalister och saker blir sagda, kanske för att de tror att de talar till en annan typ av människor och då sänker de garden lite. Sånt här händer och nu går vi vidare. Men vart skulle han ta vägen, transferfönstret är stängt, fortsatte Moyes.

Moyes garderade sig dock med att säga att han inte kan garantera att Fellaini stannar.

- Jag kan inte säga att det inte finns en chans när fönstret öppnar nästa gång efter som alla spelare i världen är till salu till rätt pris.

Publicerad 2012-09-15 kl 10:54
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå