Fellaini stor hjälte för United – nickade in 2-1 på stopptid

Matchen mellan Manchester United och Arsenal såg ut att sluta oavgjort.
Då klev Marouane Fallaini fram.

Viktor Nilsson Lindelöf spelade från start när Manchester United tog emot Arsenal hemma på Old Trafford. Arsenal ställde däremot upp med en något reservbetonad startelva eftersom att Londonklubben satsar på att ta hem Europa League-titeln.

I matchens femtonde minut tog hemmalaget ledningen. Efter ett inlägg från högerkanten nickades bollen på bortre stolpen innan den hamnade framför Paul Pogba. Fransmannen gjorde inget misstag och kunde enkelt stöta in 1-0 för hemmalaget.

I andra halvlek kunde Arsenal kvittera genom Henrich Mchitarjan. Armeniern, som kom till Arsenal från just United, fick bollen strax utanför straffområdet och placerade kyligt in reduceringen bakom David de Gea. Mittfältaren gjorde dock ingen större grej av sitt mål och firade stillsamt.

I slutet av matchen fick Marouane Fellaini först ett mål bortdömt innan han kunde avgöra. På ett inlägg från vänsterkanten nådde belgaren högst och skarvade in segermålet för United som därmed befäster sin andraplats i tabellen.

Manchester United: De Gea, Valencia, Lindelöf, Smalling, Young, Herrera, Matic, Pogba, Lingard, Lukaku, Sanchez

Arsenals startelva: Ospina, Bellerin, Chambers, Kolasinac, Xhaka, Maitland-Niles, Iwobi, Nelson, Mchitarjan, Aubameyang

Publicerad 2018-04-29 kl 19:24