Fellainis "Guds hand" sänkte Swansea

Fellaini assisterade Anichebe till 1-0 - med armarna. Efter att ha fått flera domslut emot i matchen mot Newcastle jämnade det ut sig för Everton mot Swansea.

Marouane Fellaini, Everton.

Trots att de fick flera regelrätta mål bortdömda i matchen mot Newcastle, fick Everton bara med sig en poäng. När Everton mötte Swansea jämnade det ut sig.

Det började med att Fellaini plockade ner en långboll, märkte att en swanseaspelare var i närheten, och passade till Anichebe som slog in bollen i mål. Målet godkändes. Trots att Fellaini passade Anichebe med armarna.

Everton vann ändå matchen rättvist och gjorde ytterligare två mål, båda regelrätta. Först nickade Mirallas in sin egen retur och med åtta minuter kvar av ordinarie matchtid nickade Fellaini in slutresultatet, 3-0 till Everton.

Swansea fick även en utvisning i den 58:e minuten. Nathan Dyer drog på sig sitt andra gula kort efter en våldsam kapning.

Publicerad 2012-09-22 kl 15:36