Femte raka för Arsenal - avgjorde sent mot Semas Watford

Arsenal tog tre poäng hemma mot Watford.
Men segern satt hårt inne och matchens första mål kom inte förens med tio minuter kvar.

På lördagen tog Arsenal emot Watford på hemmaplan. Bortalaget har haft en fin start på ligaspelet och inför matchen mellan de bägge lagen låg Ken Semas gäng före Arsenal i tabellen, Men efter två sena mål klättrar Londonlaget förbi Watford i tabellen.

Arsenal hade dock problem att få in bollen. I första halvlek hade Alexandre Lacazette matchens bästa målchans. Arsenal-anfallaren kom fri med Ben Foster i Watfords mål men anfallaren fick inte till avslutet som gick utanför.

Efter första halvlek var ställningen mållös, 0-0, men i den andra skulle målen komma. Det dröjde dock till matchens slutskede innan Arsenal fick utdelning.

Med tio minuter kvar av matchen spelades bollen in från höger och stöttes in i eget nät av Watford-backen Craig Cathcart. Bara två minuter senare kom nästa Arsenal-mål. Då spelade Lacazette in bollen från höger och från nära håll kunde Mesut Özil stöta in 2-0 för Arsenal. Tyskens mål blev matchens sita och Arsenal tog sig förbi Watford i tabellen och placerar sig på femte plats.

Två av Arsenals konkurrenter, Manchester City och Tottenham, var också I farten på lördagen. Båda lagen lyckades ta tre poäng i sin matcher. Tottenham vann borta mot Huddersfield efter två mål av Harry Kane, medan City vann hemma mot Brighton. Raheem Sterling låg bakom segern när han först satte dit 1-0 och sedan spelade fram Sergio Aguero till Citys andra mål för dagen.

Arsenal: Chech - Bellerin, Mustafi, Holding, Monreal - Xhaka, Torreira - Özil, Ramsey, Aubameyang - Lacazette.

Watford: Foster - Navarro, Cathcart, Kabasele, Holebas - Hughes, Doucoure, Capoue, Pereyra - Gray, Deeney.