Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Ferdinand om Scholes comeback: "Fenomenalt"

Foto: Scanpix

Paul Scholes och Rio Ferdinand

Rio Ferdinand hyllar Paul Scholes och hoppas 37-åringen fortsätter över nästa säsong.
– Det är inte bara hans fotbollskvaliteter som imponerar, säger Ferdinand.

Paul Scholes gjorde oväntat comeback till fotbollen i januari efter att ha slutat efter den förra säsongen. Och med Scholes på plan har Manchester United gått som tåget i Premier League och leder nu ligan, tre poäng för Manchester City. Lagkamraten Rio Ferdinand skulle inte tveka på att övertala Scholes om att fortsätta spela.

– Definitivt. Det vore fint om han kunde spela ännu en säsong. Med Scholes spelar det dock ingen roll vad någon annan säger. Han är sin egen man och han tar sitt egna beslut, säger Ferdinand enligt Sky Sports.

Scholes debuterade i Manchester United 1993 och kan ta sin elfte Premier League-titel med klubben om man lyckas gå hela vägen denna säsong. 37-åringen har varit inflytelserik på plan och visat sig vara ytterst viktig i titeljakten.

– Han var borta från fotbollen i månader och han har ändå kommit tillbaka till toppnivå. I det här skedet i karriären är det fenomenalt. Det är inte bara hans fotbollskvaliteter som imponerar, även sättet han har anpassat sig fysiskt. Det finns en rad anledningar till varför vi har gjort bra ifrån oss sedan årsskiftet och det råder ingen tvekan om att Paul Scholes är en av dem, säger Ferdinand.

Publicerad 2012-04-26 kl 11:25
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons