Ferguson avslutade med seger

Alex Ferguson gjorde sin sista match på Old Trafford som tränare för Manchester United. Han fick se sitt lag vinna, efter ett mål i slutminuterna.

Ferguson hyllades av hemmapubliken innan matchen.

Oväntat nog fick en fullt frisk Wayne Rooney inte ens plats på bänken i Alex Fergusons avskedsmatch. Ett beslut som naturligtvis spär på de intensiva transferrykten som omgärdat Rooney. Det har bland annat ryktats om en flytt till Bayern München för engelsmannen.

Innan matchen tackades Ferguson av. Båda lagen ställde sig på led och applåderade när managern gick in på planen till tonerna av Frank Sinatras "My Way". Han möttes även av ett gigantiskt tifo med röda flaggor och en man som höll upp 38 på tilläggstidsskylten för att visa på "Fergie-time" och Fergusons 38 titlar.

På plan finns även Paul Scholes som även han gör sin sista match för Manchester United.

Efter att Manchester United dominerad under den första halvleken kom även ledningsmålet. Javier "Chicharito" Hernandez höll sig framme vid målet och kunde göra 1-0 när han slängde sig fram.

I den andra halvleken höll Swanseas succéman Michu sig framme och kunde stöta in 1-1 efter ett inlägg. Samtidigt sjunger Swanseas fans "You're getting sacked in the morning" riktat till Ferguson.

Men vad vore Manchester United om de inte gjorde mål i slutminuterna. Passande nog var det en från det gamla gardet, Rio Ferdinand som gjorde att United tog ledningen i matchen igen i den 87:e minuten. Ferdinand stod och väntade vid den bortre stolpen och när inlägget kom farande dunkade han upp bollen med full kraft upp i nättaket. Efter målet firade även Ferdinand med att peka på en jublande Alex Ferguson.