POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ENGLAND
11å

Ferguson: "Giggs var fantastisk idag"

Manchester United säkrade ligatiteln genom seger borta mot Wigan under söndagen. Samtidigt som spelarna firade deklarerade Alex Ferguson att ännu en match återstår - Finalen i Champions League.

Alex Ferguson kan fira sin tionde ligatitel som tränare för Manchester United. När han efter segermatchen mot Wigan fick frågan om det här var den bästa truppen United haft, svarade han:
- Om vi vinner Champions League också så måste det vara det.

United säkrade ligatiteln genom att besegra Wigan med 2-0. Första målet gjordes av Cristiano Ronaldo på straff och det andra gjordes av veteranen Ryan Giggs. Chelsea lyckades bara få oavgjort mot Bolton och Alex Ferguson var inte sen med att påtala vilka som har fördel inför Champions League-finalen i Moskva den 21:a maj.
- Om vi hade förlorat titeln idag hade det varit ett stort bakslag, men det bästa med det här är att vi kommer med stort självförtroende till finalen.

- I dag var det viktiga att vi koncentrerade oss på vår egen match, och det tycker jag att vi gjorde.

- Efter halvtid så tyckte jag vi tog över matchen och jag var mycket nöjd med det avdra målet. Det betydde den tionde Premier League-titeln för Giggs, som var fantastisk idag, säger Ferguson till Sky Sports.

Publicerad 2008-05-11 kl 21:42
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå