Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Ferguson inför Aston Villa: "Spelarna är sårade"

Foto: AP

Sir Alex Ferguson

Ett lite skärrat Manchester United ska under söndagen försöka behålla fempoängsavståndet till City då Aston Villa kommer till Old Trafford.
– Spelarna är sårade. De vill alltid vinna, säger Ferguson inför matchen.

Manchester United föll senast mot bottenlaget Wigan och under lördagen stod titelkonkurrenten Manchester City för en imponerande insats då Norwich krossades med 6-1. City är nu två poäng bakom Manchester United inför de rödas möte med Aston Villa på Old Trafford under söndagseftermiddagen. Managern Sir Alex Ferguson förväntar sig att laget studsar tillbaka.

– Jag förväntar mig en positiv reaktion. Spelarna är sårade. De vill alltid vinna, det är deras mentalitet. Det är attityden som de har, de försöker alltid vinna. Jag hoppas att de får till det mot Villa, säger Ferguson enligt Sky Sports.

Manchester Citys manager Roberto Mancini har sedan förlusten mot Arsenal bestämt hävdat att titelstriden i Premier League är över och att Manchester United kommer att segra. Ferguson delar inte italienarens uppfattning.

– Jag tror aldrig att det är över. Vi har fortfarande svåra bortamatcher. På hemmaplan är vi ett av de bästa lagen, men vi vet att vi har ett svårt jobb. Det är vad denna liga handlar om. Men jag har inga bekymmer över humöret i laget. Det finns tillräckligt med erfarenhet där, säger Ferguson.

Publicerad 2012-04-15 kl 12:22
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons