Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Ferguson: "Jag älskade Carragher"

Foto: Scanpix

Jamie carragher hyllas av Alex Ferguson.

Jamie Carragher gör i helgen sin sista match i Liverpool – efter 16 år i klubben. Och nu kommer en hyllning från oväntat håll:

- Jag älskade honom, säger Manchester Uniteds avgående tränare Alex Ferguson till Liverpools hemsida.

Få spelare är så omtyckta i Liverpool som Jamie Carragher. Men efter över 700 matcher och 16 säsonger i klubben lägger Carragher skorna på hyllan efter matchen i helgen mot Queens Park Rangers.

En som mött Carragher otaliga gånger genom åren är Manchester Uniteds avgående tränare Alex Ferguson – och rivalen hyllar nu Liverpool-ikonen.

- Han är absolut en spelare som jag beundrar. Han är en prototyp av en lojal, dedicerad spelare som Liverpool har haft väldig tur att ha i mer än ett decennium, säger han i klubbens kommande dokumentär om mittbacken.

Jamie Carragher har mött Manchester United vid 33 tillfällen och skotten öser nu beröm över 35-åringen.

- Jag älskade honom. Han är ett fantastiskt exempel för alla unga spelare som vill spela fotboll. Han har varit riktigt, riktigt proffs.

- NI har haft turen att ha en sådan spelare. Jag hade turen att få ha Steve Bruce och han är samma typ av spelare. En fantastisk spelare.

Ferguson medverkar i en kommande dokumentär om Jamie Carragher tillsammans med bland andra Rafael Benitez och andra spelare och ledare i 35-åringens karriär.

Dokumentären sänds för första gången den 24 maj i Liverpools egen TV-kanal

Publicerad 2013-05-16 kl 11:59
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons