POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ENGLAND

Ferguson: ”Jag har inga planer på att pensionera mig”

69 år och lika hungrig som någonsin. Sir Alex Ferguson vill inte pensionera sig – och inte heller vill hans fru att han gör det.
- Hon hade kastat ut mig, säger han enligt MUTV.

Tolv ligatitlar fixade och snart 25 år med Manchester United. Trots alla framgångar och hans ålder till trots – Sir Alex har fyllt 69 – har han inga planer på att pensionera sig. Ferguson menar att det handlar om hälsa och säger att han är rädd för att den ska gå nedåt om han inte håller sig aktiverad.

- Saken är att så länge min hälsa är god, är det bara att fortsätta. Man hör många historier om människor som trappar ned och då fallerar deras system. Jag vill inte att det händer mig.

På lördag om en vecka ska Manchester United spela sin fjärde Champions League-final sedan Ferguson blev manager för klubben. Managern hyllade lagets insats fram till finalen.

- Vår form i Europacupen har varit sensationell. Vi har inte släppt in ett enda mål på bortaplan. Man måste spela bra för att slå Chelsea. De är ett erfaret, kraftfullt lag. Man måste ge beröm till spelarna för deras fantastiska insatser.

Publicerad 2011-05-19 kl 19:57
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå